Руски журналисти изнесоха подробности за мистериозната смърт на ръководителя на борда

...
Руски журналисти изнесоха подробности за мистериозната смърт на ръководителя на борда
Коментари Харесай

Цигара ли е причината за мистериозната смърт на шефа на Лукойл? СНИМКИ

Руски журналисти изнесоха детайлности за мистериозната гибел на ръководителя на борда на шефовете на Лукойл Равил Маганов.

Според Baza, топ мениджърът на компанията може инцидентно да е паднал от прозореца, когато отишъл да пуши.

Тази версия цитират създателите на канала в Telegram, базирайки се на осведомен източник.

Известно е, че всичко е станало от страната на фасадата на главния корпус на ЦКБ, който е в ремонт. Поради това не е имало видеонаблюдение с камери на мястото, където Маганов е паднал от прозореца.

Известно е, че на прозореца в отделението, където топ мениджърът е лежал за обикновен обзор поради сърдечни проблеми, е открита кутия цигари, което може да демонстрира желанието му да излезе и да пуши. В същото време терасите на постройката не са били предопределени за прилагане от пациенти.

Освен това не е открита записка, която да удостовери версията за самоубийство.

Оказва се, че в прилежащата стая на Маганов е била брачната половинка му.

Припомняме, Равил Маганов умря след рухване от прозорец. За нещастието се разбра сутринта на 1 септември. Официална версия за загадъчната гибел към момента няма.

От началото на 2022 година това е петата странна гибел на представител на газовата промишленост. В същото време четирима бизнесмени по някакъв метод бяха свързани с Газпром.

Първият, на 29 януари, беше ръководителят на транспортната работа на Gazprom Invest Леонид Шулман. Той умря в къща в същия регион като Воронов. Предприемачът беше открит в банята с записка, в която се оплаквал от мощни болки в краката. Разследването се съмнява, че бележката е същинска. 

Вторият, на 25 февруари, беше Александър Тюляков, заместник-ръководител на Единния сетълмент център на Газпром за корпоративна сигурност.

Тялото е открито в гараж до къщата му в същото село. Версията на следствието е самоубийство. Намерена е и записка, чието наличие е незнайно на медиите.

Тялото на Владислав Аваев, някогашен вицепрезидент на Газпромбанк, дружно с труповете на членове на фамилията му, бяха открити на 18 април. Всички бяха в апартамент в Москва. Твърди се, че той е умъртвил жена си и щерка си и се е самоубил.

На идващия ден, 19 април, в двора на къща в Испания, в Лорет де Мар, фамилията на Сергей Протосен, някогашен член на борда на Новатек, е открито мъртво. Полицията заподозря спор в фамилията, довел до известна скица. Втората версия е групово ликвидиране.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР